Music Intelligence presents DRUM & BASS ON THE BOAT.

★ LSB (UK) – footnotes, Soul:r
★ RoyGreen & Protone (AT) – Fokuz, Intrigue, Innerground
★ Simple Souls (SK) – Soul Deep, Liquid Boppers
★ Hosted by MC Katrin

Kde: Parník Tyrš, Náplavka Rašínovo nábřeží, Praha

Kdy: Sobota 18.5.2019, 15:00

FB událost: https://www.facebook.com/events/331275134167566/

Vstupenky

Vstupenky na GoOut zde.

  1. vlna – 350 Kč + poplatky
  2. vlna – 450 Kč + poplatky
  3. vlna – 550 Kč + poplatky

Pozn: V ceně vstupenky je zahrnuta 5 hodinová plavba po Vltavě v hodnotě 400 Kč.


Po loňské úspěšné akci Drum & Bass in the Park přináší Music Intelligence pokračování tohoto konceptu odpoledních párty, tentokrát ve formě boat party. Za kormidlo se postaví jeden z nejlepších producentů posledních let – LSB. 2 tracky z roku 2018 od LSB se umístily na prvním a druhém místě v TOP 13 D&B Tracks of 2018 dle podcastu Music Intelligence.

Dále vystoupí oba členové rakouské dvojice RoyGreen a Protone. Z lokálních umělců akci podpoří talentovaný DJ a producent Simple Souls a MC Katrin.

A aby toho nebylo málo celá produkce se odehraje na plovoucím parníku na Vltavě uprostřed krásné Prahy. Zažít božský dvou hodinový mix od LSB na jedoucím parníku bude jistě něco, na co budeme všichni dlouho vzpomínat. Atmosféra “boat parties” ze zahraničních letních festivalů zaručena.

Loď má značně omezenou kapacitu, nepředpokládáme, že budou lístky ke koupi na místě. Loď bude krátce po 15h vyplouvat, na akci je třeba dorazit včas. Konec akce ve 22h.


LSB

Producentská špička inteligentního D&B, precizní DJ, pohodový člověk. Před dvěma lety založil vlastní label footnotes a v loňském roce vydal 2 EP Roots a New Day, které se určitě řadí mezi to nejlepší na scéně. Kromě klasických liquidních tracků na EP najdeme i dva neuvěřitelné tvrdé tracky Potshot a Tripped. Necháme se překvapit, jaký mix nám LSB na loď přiveze.


RoyGreen & Protone

Každý fanoušek liquid D&B jistě zaznamenal raketový vzlet tohoto rakouského producentského dua v minulých letech. Vydali několik velice úspěšných EP vč. 10 trackového “mini LP” Nomads. Bez jejich hudby se neobešla žádná ze zásadních komplikací posledních let. Můžeme jen doufat, že nám zahrají svůj legendání remix The Storm.


Simple Souls

Obrovská naděje československé produkce, Peter pochází ze Slovenska a aktuálně žije a tvoří v Praze. Mezi jeho největší zářezy loňského roku patří releasy na Timewarp a Liquid Boppers, které si našly své čestné místo i v Music Intelligence podcastech.

Share Button